Kissat

KOTIA ETSII:


Hei olen Pulla oikealta nimeltä Elviira. Entinen populaatiokissa eli olen alunperin kotoisin sellaisesta paikasta, jossa oli noin 50 muutakin ulkokissaa vailla varsinaista huolenpitoa.

Asuin todella rakastavan äidin kanssa viimeiset yli 4 vuotta, mutta nyt olosuhteiden pakosta äitini joutuu minusta luopumaan pitkin hampain, elämä kun on mitä on. Olen todella ihmisrakas ja tykkään nukkua vieressä, entisen äidin luona minulla oli jopa oma tyyny sängyssä. Pidän raksuista ja herkkutikuista, tykkään nukkuessa pitää kädestä kiinni. Minut tunnetaan myös Hymy-Pullana ja Aurinko-Pullana, tykkään paljon parvekkeella olosta. Osaan myös leikkiä paljon, kun leikitetään. Aamuisin joskus pidän omaa rallia, varsinkin auringon paistaessa. Muuten olen aika lepsukka. Sylikissa en ole koskaan ollut, mutta vieressä tykkään kyllä olla sohvallakin ja pitää kiinni. 

Kaipaisin uudeksi kumppaniksi äidin kaltaista ihmistä, joka ei olisi hirveästi poissa kotoa. Koko "ihmisikäni" olen asunut parvekkeellisessa yksiössä, joten ulkoiluelämä ei ole tarpeellista, mutta valjaita saa toki kokeilla. Koirista en pidä, mutta nykyään ilmeisesti toiset kissat eivät käy niin hermon päälle. Olisitko sinä juuri se jota etsin?

Jos kiinnostuit antamaan Pullalle loppuelämän kodin, ole yhteydessä p. 045 155 2633. Hintaa minulla on 130e, olen leikattu ja sirutettu.

Lyyli etsii kotia

Lyyli omaan kotiin jouluksi? Olen kaunis 9-vuotias tyttökissa Lyyli. Olen nyt muutaman kuukauden asustellut eläintalolla, tykkään katsella lintuja ikkunasta ja joskus innostun leikkimään huiskalelulla, kun palvelijani sitä heiluttaa. Tuttujen palvelijoiden luokse menen kehräten ja haluan paljon silityksiä. Uudet ihmiset jännittää hetken. Tarvitsen rauhallisen kodin, en tykkää esim. nopeista liikkeistä. Tykkäisin olla perheen ainut lemmikki. Tule tutustumaan minuun eläintalolle.

Jos haluaisit olla uusi palvelijani, laita viestiä numeroon 045 155 2633.