Kissat

MURU ETSII OMAA KOTIA Meillä olisi valmiina uuteen kotiin leikkisä Muru-kissa. Muru on 4-vuotias leikattu ja sirutettu narttu.Muru on utelias kaveri, joka on kiinnostunut ympäristöstään. Muru on erittäin ihmisrakas ja on talolla tullut toimeen myös toisten kissojen kanssa. Murusta saa aktiivisen leikkikaverin, joka viihtyy leikittäjänsä kanssa. Osaa myös rauhoittua viereen lepäämään ja nukkumaan.Jos sinulle tuli tunne, että Muru on puuttuva perheenjäsenenne, niin ota yhteyttä meihin, niin vastailemme kysymyksiin ja järjestämme teille tapaamisen puh. 045 155 2633.


MARTTA ETSII OMAA KOTIA Meillä olisi valmiina uuteen ihanaan kotiin erittäin suloinen Martta-kissa. Martta on leidin ikään ehtinyt 13-vuotias leikattu narttu.Martta on valloittava, hellyydenkipeä ja seurallinen neiti. Nauttii ulkotarhailusta suunnattomasti ja seurailee sieltä maailmanmenoa päivittäin. Marttaa on helppo käsitellä ja se nauttiikin harjailusta. Myös kynsien leikkaaminen sujuu vaivatta.Martta menetti hetki sitten aiemman kissakaverinsa, joten voidaan harkita myös toisen rauhallisen kissan kaveriksi.Martta etsii kotia itsestään riippumattomista syistä ja on leikattu ja sirutettu. Hammaskivi on juuri poistettu ja samalla eläinlääkärin tutkimuksissa todettu terveeksi. Täysin valmis löytämään oman rakastavan perheen. Jos sinulla tuli tunne, että Martta on puuttuva perheenjäsenenne, ota yhteyttä meihin, niin vastailemme kysymyksiin ja järjestämme teille tapaamisen, puh 045 155 2633.


VIIRU ETSII OMAA KOTIA Meillä olisi valmiina uuteen ihanaan kotiin erittäin suloinen Viiru-kissa. Viiru on 2-vuotias leikattu narttu, joka on kooltaan pienehkö ja siro sekä sielultaan herkkä. Viiru on rohkaistunut talolla olonsa aikana, mutta arastelee vielä uusia paikkoja, asioita ja esineitä. Nauttii kuitenkin valtavasti rapsutuksista. Viiru tarvitsee rohkaisemista ja etsii rauhallista ympäristöä uudeksi kodikseen. Viirua ei anneta lapsiperheeseen.Viiru etsii kotia itsestään riippumattomista syistä ja on leikattu ja sirutettu. Kaikinpuolin tiedettävästi terve. Täysin valmis löytämään oman rakastavan perheen. Jos sinulla tuli tunne, että Viiru on puuttuva perheenjäsenenne, ota yhteyttä meihin, niin vastailemme kysymyksiin ja järjestämme teille tapaamisen , puh 045 155 2633.


OMAA UUTTA KOTIA VAILLA

Hei! Meillä olisi valmiina uuteen ihanaan kotiin erittäin suloinen Luukas. Luukas on 2-vuotias leikattu pojankloppi, jolla sopivasti rohkeutta, paljon energiaa ja pilkettä silmäkulmassa. Pitää leikkimisestä, silityksistä ja on kovasti kiinnostunut myös muista kissoista, joten todennäköisesti ystävystyisi myös toisen kissan kanssa helposti. Rauhallinen koira ei myöskään ole Luukakselle ongelma. Luukas etsii kotia itsestään riippumattomista syistä ja on leikattu ja sirutettu. Kaikinpuolin tiedettävästi terve, paitsi että siirsimme Luukaksen viljattomalle ruokavaliolle, korvissa vierailleen hiivan takia. Täysin valmis löytämään oman rakastavan perheen. Jos sinulla tuli tunne että Luukas on puuttuva perheenjäsenenne, ota yhteyttä meihin niin vastailemme kysymyksiin ja järjestämme teille tapaamisen. 045-1552633