Kissat

Ludo ja Zelda etsivät yhteistä loppuelämän kotia. Kaverukset ovat asuneet aina yhdessä, joten he etsivät yhteistä uutta kotia. Niinhän sitä sanotaan, että kaksin aina kaunihimpi.

Olen Ludo (harmaa-valkoinen), kohta 7 vuotias kisuli. Olen kovin ihmisrakas ja rakastan hellyyttä & huomioita yli kaiken! Tulen myös syliin heti, kun hetkiseksi vain maltat istua paikoillesi ja viihdyn siinä vaikka ja kuinka kauan! Sylissä tulen usein naamalle asti antamaan rakkautta, samalla saat kuunnella hurmaavaa kehräystäni.

Olen Zelda (musta-valkoinen), myös kohta 7 vuotta nuori kissa! Saatan hetken ujostella uusia asioita, mutta uteliaisuus vie voiton nopeasti ja tulen tutustumaan. Rakastan huomiota ja rapsuja! Syliinkin saatan tulla ja siinä viihtyä tovin jos toisenkin. 


Jos nämä kisulit kiinnittivät huomiosi ja olisit kiinnostunut kuulemaan lisää kaveruksista, ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, mesessä tai sähköpostilla!


Eki

Eki-pappa etsii eläkepäivilleen rauhallista kotia, jossa saisi olla ainoa lemmikki. Eki on 15-vuotias ja elänyt ikänsä tallikissana.

Nyt tottunut kodin lämpöön ja turvaan, sisäsiistikin osaa olla. Viihtyy ihmisen seurassa ja juttelee mielellään päivän kuulumiset. "Bisnekset sujuu hyvin ja kuntokin on vallan mainio". 

Eki luovutetaan parhaaseen mahdolliseen kotiin korvauksetta ja yhdistys maksaa kulut.

Jos haluat tietää lisää tai tulla Ekiä moikkaamaan, otathan yhteyttä puhelimitse 045 155 2633 tai sähköpostilla turvatassula@gmail.com