AjankohtaistaHaluatko tukea toimintaamme? Lahjoita suoraan tilillemme tai tipauta haluamasi summa lippaaseen. Rahankeräyslupa RA/2022/921 on voimassa toistaiseksi.Olemme juuri lähettäneet ensimmäisen jäsenkirjeemme sähköpostitse jäsenille. Jos et ole tätä saanut, ilmoita muuttunut sähköpostiosoitteesi meille.
Etsimme kotihoitajia kissoille, koirille ja kaneille. Jos haluat ilmoittautua tai tietää lisää, ota yhteyttä sähköpostitse.

Mitä kotihoitajuus on?

Kotihoitajana huolehdit PoKesyn eläimestä ja tarjoat sille tilapäisen kodin. Hoidat ja ruokit eläintä sille lajityypilliseen tapaan, huomioiden turvallisuusnäkökohdat. Mahdolliset eläinlääkärikäynnit ja muut kuljetukset sovitaan aina erikseen. PoKesy maksaa eläimestä aiheutuvat kulut, esim. ruoka, kissanhiekka ja mahdolliset lääkkeet, kuitteja vastaan.  Eläimestä tehdään aina kirjallinen kotihoitosopimus ja ohjeita voit aina kysyä PoKesyn hallituslaisilta. Kun eläin on valmis uuteen kotiin, voit markkinoida sitä yhdessä PoKesyn kanssa. Kysy rohkeasti lisää.

Valvontaeläinlääkäri saattaa tehdä kotiisi tarkastuskäynnin hoitamasi eläimen hyvinvoinnin takaamiseksi. Kotihoidossa olevien eläinten hyvinvoinnin tarkistaminen kuuluu valvontaeläinlääkärin tehtävänkuvaan ja viime kädessä yhdistys on vastuussa eläimen hyvinvoinnista. Valvontaeläinlääkäri antaa usein neuvoja, jos eläimen oloissa on parannettavaa.  Tarkastuskäynnit ovat harvinaisia, mutta täysin normaali tehtävä valvontaeläinlääkärille.