AjankohtaistaEhdota eläintalollemme nimeä helmikuun loppuun mennessä. Hallitus valitsee ehdotuksista viisi sopivinta, joita pääsee äänestämään facebook-sivuillamme. Palkitsemme voittajanimeä ehdottaneen pienellä tuotepaketilla. Ehdotukset voi ilmoittaa facebook-julkaisuun, Messengerillä, sähköpostilla tai tekstiviestillä.Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään 3.4 klo 18 Porukkatalolla, 2. krs. aulatila, Savonkatu 23 Kouvola.Etsimme kotihoitajia kissoille, koirille ja kaneille. Jos haluat ilmoittautua tai tietää lisää, ota yhteyttä sähköpostitse.

Mitä kotihoitajuus on?

Kotihoitajana huolehdit PoKesyn eläimestä ja tarjoat sille tilapäisen kodin. Hoidat ja ruokit eläintä sille lajityypilliseen tapaan, huomioiden turvallisuusnäkökohdat. Mahdolliset eläinlääkärikäynnit ja muut kuljetukset sovitaan aina erikseen. PoKesy maksaa eläimestä aiheutuvat kulut, esim. ruoka, kissanhiekka ja mahdolliset lääkkeet, kuitteja vastaan.  Eläimestä tehdään aina kirjallinen kotihoitosopimus ja ohjeita voit aina kysyä PoKesyn hallituslaisilta. Kun eläin on valmis uuteen kotiin, voit markkinoida sitä yhdessä PoKesyn kanssa. Kysy rohkeasti lisää.

Valvontaeläinlääkäri saattaa tehdä kotiisi tarkastuskäynnin hoitamasi eläimen hyvinvoinnin takaamiseksi. Kotihoidossa olevien eläinten hyvinvoinnin tarkistaminen kuuluu valvontaeläinlääkärin tehtävänkuvaan ja viime kädessä yhdistys on vastuussa eläimen hyvinvoinnista. Valvontaeläinlääkäri antaa usein neuvoja, jos eläimen oloissa on parannettavaa.  Tarkastuskäynnit ovat harvinaisia, mutta täysin normaali tehtävä valvontaeläinlääkärille.


Olemme ostaneet toimitilat Kuusankoskelta, joita alamme remontoimaan toimintaamme sopiviksi. Tarvitsisimme rakennustarvikkeiden lisäksi mm. 9 kpl sähköpattereita, 6 kpl väliovia, teräsaltaita, muovimattoa, kattolamppuja sekä 2 ulko-ovea. Kiitos jo kaikille tavaroita lahjoittaneille.


Tähän mennessä yhdistykselle on tullut 14 kissaa ja yksi kani.